• Bytt batteri i din Dell PC

  Posted on January 22nd, 2023 Dr. Kylie Crooks No comments

  Etter mye bruk over lengre tid, vil alle bærbare PC-er trenge nytt batteri. Mange velger å kjøpe en helt ny PC, men det er ikke nødvendig. Ved å bytte ut batteriet, vil du ha en velfungerende PC over lang tid.

  Slik vet du om batteriet bør skiftes

  Du vil merke at PC-en ikke lader like godt lenger, eller at du må ha i laderen hele tiden under bruk. Ofte er det også sånn at man merker at PC-en blir veldig varm. Når PC-en blir for varm, kan den også yte dårligere og bli tregere. Hvis du ikke bytter batteri når det er tomt kan det føre til at BIOS-innstillingene går tapt når maskinen slås av. I noen tilfeller kan BIOS-innstillingene hindre datamaskinen i å laste inn operativsystemet.

  Spar penger ved å skifte batteri

  I stedet for å kjøpe en helt ny PC, kan du spare pengene ved å kjøpe nytt batteri. Et batteri koster langt mindre enn en helt ny laptop. Når batteriet er skiftet vil du ha en velfungerende maskin som kan holde i mange flere år. Det er enkelt å legg inn bestillingen på nett. Du trenger kun vite hva slags PC og batteri du må ha, og søkemotoren vil finne det for deg.