• Finn nye kabler til mobiltelefonen din

  Posted on February 28th, 2023 Dr. Kylie Crooks No comments

  Mobiltelefonen er nesten blitt viktigere å ta med seg enn lommebok eller veske for mange. Dessverre har det enda ikke skjedd en revolusjon i batteritid, og i de fleste tilfeller må du lade mobilen hver dag eller annenhver dag. Det betyr at å ha ladekabler lett tilgjengelig kan være en stor fordel.

  Riktig kabel

  Reiser du med offentlig transport vil du ofte ha tilgang på en USB-utgang, slik at du kan lade telefonen din. Det samme gjelder på mange caféer eller restauranter, flyplasser og lignende. Da trenger du ikke selve laderen, men riktig type kabel til modellen din.

  Om du kjører bil ofte, kan det være nødvendig å lade under kjøreturen. Hurtigladere til bil vil komme godt med for å alltid ha oppladet batteri.

  Riktig lengde

  Lengden på kabelen kan også være til både glede eller irritasjon, avhengig av bruksområde. En kort kabel er veldig nyttig i for eksempel bil. Til lading på flyplass eller toget ønsker du derimort gjerne en lenger kabel for å bruke mobilen mens du lader. Altså er det lurt å gå til innkjøp av flere typer kabler, slik at du kan bruke mobilen når som helst, hvor som helst. Kabler og adaptere som dekker alle dine behov kan du handle på nettet.