• Fordeler med å skaffe deg en powerbank

  Posted on November 10th, 2022 Dr. Kylie Crooks No comments

  Det er lite som er mer frusterende enn å gå tom for strøm på mobilen når du mest trenger den. Strømmer du ofte favorittprogrammet på mobilen? Eller rakk du kanskje ikke å lade opp mobilen før du gikk hjemmefra. I slike tilfeller kommer en powerbank til svært god nytte. Det er enkelt å legg inn bestillingen på nett.

  Hva er en powerbank?

  En powerbank er et bærbart batteri du kan ha med deg i lommen eller i sekken. Den tar svært lite plass og veier ikke mye. En powerbank, eller nødlader, drives av flere batterier som i løpet av kort tid gir deg lenger batteritid på din enhet. Som oftest består disse av et litiumbatteri som tåler å bli ladet opp flere ganger, og du kan lade opp nødladeren din på samme måte som andre elektroniske enheter.

  Hvilken powerbank skal du velge?

  Det finnes flere ulike typer powerbanker, alle med ulik kapasitet for lading. Når du skal velge, lønner det seg å velge en tilpasset ditt behov.

  En smarttelefon har vanligvis et batteri på 2 000–3 000 mah. Velger du en nødlader som har 10 000 mah, kan du derfor lade opp smarttelefonen din 2–3 ganger før du må lade opp nødladeren igjen.