• Hvordan bruke iPaden

  Posted on September 30th, 2020 Dr. Kylie Crooks No comments

  Er du en av de som kun bruker iPaden til å surfe på nett, men ikke tenker på alt tilbehøret som du kan anvende til den? Her er noen tips til ting som kan gjøre det enklere, og mye mer moro, å surfe på nett. På nett finner du alt fra stativ til ladepader og penner. Dette med mange andre ting du kunne tenke deg av tilbehør, finnes der ute.

  Finn tilbehøret du trenger

  Dersom du er en av de som trenger å gjøre litt research før du skal kjøpe det du trenger til iPaden, kan du ta en titt her. Nettsider som iPhonehuset har alt du trenger til å gjøre opplevelsen bedre. Surf på nett før du bestemmer deg, og les anmeldelser hvis du trenger det. Er du ute etter ladepader, husk å sjekk kompatibiliteten med enheten din, samt hvilken styrke den lader med.

  Stort utvalg

  Nå til dags får du det meste til iPaden. Er du en av de som elsker å tegne, kan du kjøpe penner som gjør det enklere å jobbe med design. Strømmer du mye på nett kan du kjøpe airpods eller andre hodetelefoner. Å handle til iPaden er som å gå i en godteributikk – du vet ikke helt hva du kommer ut med, for det finnes mye flott tilbehør!